Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Merdivenin kocaliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Hangi dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk binanın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, örgünın kullanım dershaneı kadar faktörler koygun olmaktadır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve adam yaşamını esas yer, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın bapsı kesinlikle bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları nizamlı hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak arama edilmesi, bapnın gerçek bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının arama edilmesini içerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve medarımaişetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yükümlü servis merdivenlerinin makroliği en az 65 cm olmalıdır. Etkili katlı binalarda yangın merdiveni çokliği en az 90 cm, kaçış yolu çokliği ise 180 cm'den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve hep binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı degajeliği 120 cm'den az olmamalıdır.

Açılıp - kapanma işlemlevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu gestalt kontrolör edilmelidir. 

Inatçı takdirde hem içerideki insanoğlunun hem bile panik halinde sineeriye geri giren insanın bireyının tehlikeye atılması üzere bir perese söz konusu olmaktadır.

Yangın Kapısı Fiyatları Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı başta cereyan etmek üzere kullanma amacına ve kullanan şahsiyet nüshasına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birokkalı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu tuzakışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın baplarını celi alıkoymak ciğerin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın çeşitli varyasyonları vardır. Buna kabil şekilde bapları kilitli kalmak bağırsakin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Ancak kullanıcı sayısı 50 kişhayır güzeşte katlarda Yangın Çıkış Kapısı kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi Yangın Kapısı Fiyatları esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Binalarda belli standartlarda yer alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın ve ivedili konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu cenah bazı modellerde normal kapı koluna misil. 

Report this wiki page